Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Asociatia Nationala
de prevenire si combatere
a Cancerului

ANPCC

Pentru o viata lunga si fericita lipsita de amentarea cancerului

Intr-o lume in care cancerul devine o boala din ce in ce mai comuna, trebuie eliminate orice obiceiuri care ar putea cat de putin sa-ti pericliteze starea de sanatate. De accea venim in sprijinul dumneavoastra cu informatii diverse de lupta impotriva acestei foarte grave plagi ce afecteaza societatea moderna si ne pune tuturor viata in pericol.

Important
 
Stiri in domeniu
Activitati recente
Linkuri utile
 
Contact rapid

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

TELEFON: 0721.834.095
0755.621.328

Adresa: Strada Eroilor nr.19, GalatiDespre Asociatia Nationala de prevenire si combatere a cancerului

Asociatia Natională de Prevenire si Combatere a Cancerului este o organizatie non-profit, membra a Association of European Cancer Leagues (ECL).

     Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului are drept obiectiv principal prevenirea si combaterea cancerului, apararea si promovarea principiilor si valorilor umane, prin dezvoltarea unor proiecte si actiuni cu caracter local si national,  precum si prin colaborarea cu alte organizatii similare locale si nationale.

Asociatia Naţionala  de Prevenire si Combatere a Cancerului  este persoana juridica romana, non-profit, fara scop lucrativ, fara caracter politic si constituita pe termen nedeterminat.


Membrii fondatori ai Asociatiei Nationale de Prevenire si Combatere a Cancerului  au convenit sa se asocieze pentru prevenirea si combaterea cancerului, apararea si promovarea principiilor si valorilor umane, prin dezvoltarea unor proiecte si acţiuni cu caracter local si national,  precum si prin colaborarea cu alte organizatii similare locale si naţionale.

Pentru atingerea scopurilor şi obiectivelor sale, Asociaţia Natională de Prevenire si Combatere a Cancerului va derula proiecte distincte pe termen scurt, mediu si lung, in următoarele domenii de activitate:

-Organizarea unor actiuni de informare, consiliere si sensibilizare a populaţiei cu privire la riscul aparitiei cancerului;

-Reducerea incidenţei cancerului şi a mortalităţii datorată cancerului;

-Reducerea impactului psihologic si social asupra celor bolnavi de cancer;

-Organizarea in regie proprie, in colaborare sau asociere cu alte organizaţii care au acelasi profil de activitate sau organizatii non-guvernamentale locale si nationale, a unor actiuni de cunoaştere reciproca, dezbateri si schimb de experienta;

-Organizarea unor activitati de colaborare internationala cu asociatii similare din Uniunea Europeana.

-Promovarea principiilor si valorilor umane ale persoanelor bolnave de cancer;

 -Asociatia poate primi donatii din tara si din străinatate de la persoane fizice, persoane juridice si institutii si poate dezvolta orice tip de activitate legala, inclusiv activităti comerciale in scopul de a realiza fondurile necesare sustinerii scopului si obiectivelor acesteia. 

        Totodata, Asociatia urmareste organizarea în regie proprie, în colaborare sau asociere cu alte organizatii care au acelasi profil de activitate sau organizatii non-guvernamentale locale si nationale, a unor actiuni de cunoastere reciproca, dezbateri si schimb de experienta precum si organizarea unor centre de sanatate pentru bolnavii de cancer si promovarea unui regim de viata sanatos si de combatere a elementelor de risc cu incidenta în boala.

anpcc.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Info ] [ Activitatile asociatiei ] [ ] [ Parteneri ] [ Cum ma implic ] [ Contact ]